Sekmadienis
28.04.2024
01:58
Dalintis
Registracija
Statistika
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Viso žvejyboje: 1
megėju: 1
žveju: 0
Translator
Draugai
  • www.meskeriotojas.lt/
  • www.fish46.ucoz.ru/
  • www.romada.lt
  • www.zvejo.tv
  • www.zvejybosreikmenys.lt/kategorija/naujienos/
  • Apklausa
    Kokius naudojat masalus?
    Viso atsakymu: 889
    Paieška
    :)
    funny gifs
    Orai
    Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней

    Zvejys.ucoz.com

    Pradžia » 2011 » Liepa » 2 » Apetitiškai plūduriuojantys grūdai
    22:47
    Apetitiškai plūduriuojantys grūdai
    nės, bet ir karpiai ir net karšiai renka maistą nuo vandens paviršiaus ir visiškai nenori maitintis ant dugno aptinkamais gardėsiais. Kebliausia tai, kad tradicine plūdine meškere nuo paviršiaus besimaitinančioms žuvims masalo nepatieksi, bet svarbiausia tai, jog ir pats masalas turi plūduriuoti vandens paviršiuje, kad sudomintų įnoringas žuvis.

    Dažniausiai tokiose situacijose meškeriotojai bando panaudoti batono arba duonos kąsnelius, kuriuos atlaužia nuo kepaliuko taip, kad dalis būtų su plutele, nes toks masalas ilgiau neišbrinksta ir nepradeda grimzti. Deja, tai trunka vos kelias minutes. Kartais to laiko užtenka, kad žuvis užkibtų, o kartais tenka keturis ar penkis kartus verti ant kabliuko naują batono kąsnelį ir iš naujo užmesti masalą.

    Paprastai tokiam meškeriojimo būdui naudojamos specialios plūdės – burbulai, į kuriuos pripilama vandens. Jie gana garsiai pliumpsi į vandenį, o tai anaiptol nepagerina meškeriojimo situacijos, žuvys gali ilgam pasibaidyti. Tad reikalingas masalas, kuris ilgai neįmirksta ir laikosi vandens paviršiuje mažiausiai pusvalandį.  „Zebco" kompanijos ekspertai sukūrė „Radical Rising Corn" masalą, kurias meškeriotojai praminė impregnuotomis kukurūzų burbuolėmis.

    Masalo pakuotės (25 g) užtenka visos dienos žūklei. Kukurūzų burbuolės „Rising Corn" – ne tik puikios plaukikės, bet ir gardžiai kvepia: masalai gaminami „Scopex", „Vanilla" ir „Mussel" versijų. Meškeriotojų teigimu, veiksmingiausia – „Scopex" aromatu pagardinti plūduriuojantys grūdai. Masalas – optimalaus dydžio, t.y. jį gali praryti tik palyginti stambūs šapalai, meknės, karpiai, karšiai ir kitos karpinės žuvys.


    Publikuota: 2011 Birželis Autorius: Žvejo žinios / romada.lt

    Peržiūrėta: 1143 | Patalpino: ltboss | Reitingas: 0.0/0
    Viso komentarų: 0
    Pridėti komentarą gali tik registruoti vartotojai.
    [ Registracija | Prisijungti ]