Penktadienis
03.05.2024
08:20
Dalintis
Registracija
Statistika
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Viso žvejyboje: 1
megėju: 1
žveju: 0
Translator
Draugai
  • www.meskeriotojas.lt/
  • www.fish46.ucoz.ru/
  • www.romada.lt
  • www.zvejo.tv
  • www.zvejybosreikmenys.lt/kategorija/naujienos/
  • Apklausa
    Kokius naudojat masalus?
    Viso atsakymu: 890
    Paieška
    :)
    funny gifs
    Orai
    Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней

    Zvejys.ucoz.com

    Pradžia » 2011 » Balandis » 23 » Žvejybinių kabliukų revoliucija
    21:28
    Žvejybinių kabliukų revoliucija


    Pasak žūklės įrankių specialistų, šie kabliukai yra tokie originalūs, jog gali vadintis revoliuciniais žvejybos pramonėje.

    Naujieji olandų firmos „Easy2Hook" kabliai labai keistai atrodo, todėl daugelis žvejų net matydami juos žūklės parduotuvių lentynose ne iš karto susigaudo, ar tai inovacijos, ar paprasčiausiais brokas. Tačiau jau po kelių bandymų užrišti (tiksliau neužrišti) šį kabliuką visi pirkėjai prieidavo labai teigiamos išvados.
    Taigi, kuo šie kabliukai tokie ypatingi? Pirmiausia, vietoj „lopetėlės" arba ąselės, šie kabliukai turi tik ¾ apskritimo tesudarantį vielos lenkimą. Be to, ant kotelio yra nedidelė „ataugėlė" valui užkabinti.

    Rišant kabliuką prie bet kokio, pinto ar mono, valo, nenaudojamas joks mazgas. Tiesiog sulenkiant valą padaroma kilputė, kuri užkabinama ant „ataugėlės". Po to abu valo galai sukami aplink kotelį link ¾ ąselės, už kurios abu galai ir užkišami.

    Visi puikiai žino, kad silpniausia kiekvienos žvejybinės sistemos dalis – mazgai. Kadangi naudojant šią sistemą mazgų nėra, galimybė ištraukti žuvį padidėja 20-30 procentų. Ką žvejams reiškia tiek 20-30%? Pirmiausia, tai galimybė realizuoti daugiau didelės žuvies kibimų. Be to, galima trečdaliu suploninti savo valus, kurie dažniausiai ir trūksta būtent prie kabliuko.

    Laukiame šios naujienos Lietuvoje. „Easy2Hook" gamintojų internetinėje svetainėje tarp kelių Europos šalių vėliavų puikuojasi ir mūsų trispalvė, tad gal jau kas matė ją parduotuvėse?



    Peržiūrėta: 1974 | Patalpino: ltboss | Reitingas: 0.0/0
    Viso komentarų: 0
    Pridėti komentarą gali tik registruoti vartotojai.
    [ Registracija | Prisijungti ]