Ketvirtadienis
28.03.2024
13:15
Dalintis
Registracija
Statistika
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Viso žvejyboje: 1
megėju: 1
žveju: 0
Translator
Draugai
  • www.meskeriotojas.lt/
  • www.fish46.ucoz.ru/
  • www.romada.lt
  • www.zvejo.tv
  • www.zvejybosreikmenys.lt/kategorija/naujienos/
  • Apklausa
    Kokius naudojat masalus?
    Viso atsakymu: 888
    Paieška
    :)
    funny gifs
    Orai
    Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней

    Zvejys.ucoz.com

    Pradžia » 2011 » Balandis » 1 » Kišeninė meškerėlės versija
    23:02
    Kišeninė meškerėlės versija

    Kokteilio stiklinėje telpanti meškerė poledinei žūklei tikriausiai yra kompaktiškiausias tokio tipo įrankis

    Sunkiausia poledinės žūklės žvejo ekipuotės dalis – ledgrąžtis, bet dabar ir šis įrankis žymiai palengvėjo: švedų kompanija „Mora", garsėjanti švediško plieno gaminiais, sukūrė kompaktinio ledgrąžčio modelį „Mora Ice Micro", kuriuo galima gręžti 88 cm storio ledą, nors išardytas įrankis yra vos 53 cm ilgio. Suprantama, kad šis analogų kol kas neturintis ledo grąžtelis yra maždaug 25 proc, lengvesnis už „vyresniuosius brolius". Su „Mora Ice Micro" žygis ledu – daug lengvesnis. 

     
    Kompanijos „Salmo" dizaineriai sukūrė kompaktinę ledmečiui pritaikytą žūkladėžę, galinčią sutalpinti 4 specialias meškerėles su svogūno formos rankenėlėje įtaisytomis ritelėmis, termosą, masalines, sumuštinių paketą ir dar lieka vietos laimikiui, nors dėžės gabaritai nedideli: aukštis – 43, ilgis – 44, plotis – 31 cm, tačiau visus šiemet, matyt, pranoko „Romados" kompanija, kuri pasiūlė meškerėlę, telpančią kokteilio stiklinėje. Toks įrankis padės naudingai panaudoti kiekvieną kubinį žūkladėžės centimetrą. Beje, meškerėlė ne paprasta, o visavertis žieminio spiningo modelis su neinercinės ritės laikikliu. Meškerėlė labai lengva, nes yra pagaminta iš grafito ir išsiardo į tris kanceliarinio pieštuko ilgio dalis, kurios telpa specialiame futliare iš skaidraus plastiko. Kad meškerėlę galima būtų maksimaliai pritaikyti žūklės žūklės sąlygoms ir meškeriotojo poreikiams, ji komplektuojama su trimis skirtingų spalvų ir skirtingo stangrumo viršūnėlėmis. Toks įrankis gali pakeisti iš karto kelias meškerėles – žūklei blizgėmis ir švytuoklėmis, o, turint specialią plūdę su įpjova šone, galima per porą minučių ją paversti plūdine.
    Peržiūrėta: 1103 | Patalpino: ltboss | Reitingas: 0.0/0
    Viso komentarų: 0
    Pridėti komentarą gali tik registruoti vartotojai.
    [ Registracija | Prisijungti ]