Šeštadienis
20.04.2024
05:26
Dalintis
Registracija
Statistika
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Viso žvejyboje: 1
megėju: 1
žveju: 0
Translator
Draugai
  • www.meskeriotojas.lt/
  • www.fish46.ucoz.ru/
  • www.romada.lt
  • www.zvejo.tv
  • www.zvejybosreikmenys.lt/kategorija/naujienos/
  • Apklausa
    Kokius naudojat masalus?
    Viso atsakymu: 889
    Paieška
    :)
    funny gifs
    Orai
    Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней Метеонова - прогноз погоды на 14 дней

    Zvejys.ucoz.com

    Pradžia » 2012 » Gegužis » 10 » Jokių mazgų?
    18:21
    Jokių mazgų?

                             


    Nauja ir niekam lig šiol negirdėta Anglijos žūklės įrankių gamintoja Lynx visame žūklės pasaulyje jau antrą mėnesį skelbia sensacingą naujieną: „Valo mazgų era baigėsi!". Įmonės išrasta ir patentuota technologija „Precision Compress Technology". Įdomiausia tai, kad naudojantis šia technologija, nebereikia mazgų rišti net prie kabliuko!

    Pasak gamintojų, toks valo sujungimas su kitu valu arba kabliuku padeda neprarasti nė vieno procento stiprumo, kaip tai atsitikdavo su mums įprastais mazgais.

    Kaip ši technologija tai veikia? Ogi viskas gana paprasta. Lynx pagamino specifinius mažus vamzdelius (aišku iš ko, kol kas lieka paslaptimi). Į vieną vamzdelio galą įkišus valą, o į kitą – kabliuką vamzdelis užspaudžiamas ir ... viskas!

    Tai nėra kažkas naujo ir originalaus – toks plieninių trosų sujungimo būdas dažnai naudojamas pramonėje. Tačiau LYNX atveju, svarbiausia, kad tokio suspaudimo metu valas nė kiek nepažeidžiamas ir išlieka toks pats tvirtas.

    Pasakysite, kad tai dar vienas niekam nereikalingas gaminys? O gamintojas bando išvilioti iš naivaus žvejo dar vieną litą? Mes irgi taip galvotume, jei po ranka nebūtų pasipainiojus schema, kaip mums įprastu mazgu rišant kabliuką susilpnėja valas.

    Nors čia ir schemos nereikia – kiekvienas žvejas puikiai žino, kad valo nutrūkimas ties kabliuku – labai dažnas atvejas, ir aišku, traukiant pačią didžiausią žuvį.

    Nors dauguma pasaulio žūklės žurnalų ir portalų jau šneka apie šią naujovę, gyvai ją galėsime pamatyti tik birželį Paryžiuje, EFFTEX parodoje. Reiškia, Lietuvoje šią prekę geriausiu atveju pamatysime 2013-aisiais.
    Peržiūrėta: 1402 | Patalpino: ltboss | Reitingas: 0.0/0
    Viso komentarų: 0
    Pridėti komentarą gali tik registruoti vartotojai.
    [ Registracija | Prisijungti ]